Best bekeken artikelen op Whisky Monkeys (januari 2024)

Best of
door Whisky Monkeyzaterdag, 10 februari 2024 om 9:00
whiskymonkeys square
We zijn een tikkeltje laat, waarvoor excuses. Toch willen we jullie niet onthouden wat de best bekeken artikelen waren op Whisky Monkeys in de maand januari. Bedankt allemaal weer voor onze content bekijken en delen, sláinte!

5. Update - The Glenlivet krijgt een gelimiteerd nieuw jasje, maar wat?

Op de vijfde plek vinden we in de maand januari het nieuws dat The Glenlivet met een nieuwe verpakking kwam in verband met het 200-jarig bestaan. Op de verpakking staat een ontwerp door Studio Berdi. De fles is nog altijd te koop voor iets minder dan 60 euro bij Gall & Gall.

4. De beste whisky cadeau tips voor Valentijnsdag

Op de vierde plek vind je ons artikel met cadeautips voor whiskyliefhebbers tijdens Valentijnsdag. Je kunt je geliefde natuurlijk verrassen op de dag van de liefde met een mooi flesje whisky, maar er valt nog zoveel meer te geven. Wat? Dat lees je natuurlijk in ons artikel.
Ga jij iemand verrassen met iets wat met de godendrank te maken heeft?

3. Alle whisky festivals om in 2024 te bezoeken (Nederland)

Op nummer 3 vinden we onze festivalkalender voor Nederland. Het festivalseizoen is na een winterstop weer in volle gang en dat zorgt voor heel wat blije gezichten. Want wat is er nou leuker dan samen met iemand anders rond te lopen op een tof evenement en van mooie drams te genieten? Wil jij weten waar je binnenkort nog naar toe kan? Check dan onze kalender. En vergeet niet dat we er ook één van België hebben.

2. Welke alcoholvrije whisky’s zijn er allemaal te koop?

Januari was natuurlijk de maand van Dry January en dat betekent dat dit artikel van ons op 2 stond. Alcoholvrije whisky, bestaat dat? We horen je bijna hardop denken. Officieel gezien kan dat natuurlijk helemaal niet, gezien whisky uit minimaal 40 procent alcohol moet bestaan. Toch zijn er merken die slim omgaan met de maand en iets gemaakt hebben wat dan beschouwd wordt als ‘alcoholvrije’ whisky. Volg je het nog?

1. Update - Deze nieuwe Nederlandse single malt whisky kun je nu alvast reserveren

En dan komen we aan bij nummer één. Daar het nieuws van Stokerij Twentse Ketels. Je kon alvast een nieuwe Nederlandse single malt vooruit bestellen en het blijkt dat jullie dat massaal hebben gedaan. De voorraad was binnen 24 uur op. Niet getreurd als je nu mis hebt gegrepen, want er komt nog veel meer leuks aan van deze Nederlandse distilleerderij.
Bedankt weer voor het lezen! Mocht je Whisky Monkeys nou leuk vinden en (eenmalig) willen steunen? Dan kan dat via de knop hieronder.

POPULAIR NIEUWS