Introducing: Whisky Hot Shot en Hot Sauce van de CityGuys en The Stillery

Events
door
maandag, 23 oktober 2023 om 12:00
stillery event
Sommige maandagen zijn anders dan anders. Dit geldt ook voor vorige week maandag toen de Amsterdamse ondernemers en horeca-experts van The Stillery en Cityguys hun krachten bundelden om twee nieuwe, pittige producten te lanceren. Omringd door vrienden, familie en fans werden deze producten feestelijk gepresenteerd, vergezeld door pittige taco's en heerlijke pittige whiskylikeur, die de gasten op een onvergetelijk smaakavontuur meenamen.
Het hoogtepunt van de avond was de onthulling van de Operation Hot Sauce en de Whisky Hot Shot. De Hot Sauce is een creatief meesterwerk, gemaakt met speciale Dutch Reapers, lokale Madame Jeanette pepers en verse Hollandse aardbeien. Deze ingrediënten ondergingen een intens snijproces en werden vervolgens gefermenteerd in de whiskyvaten van The Stillery.

Het resultaat?

Een saus met een onderscheidende smaak die zich laat meten op de befaamde Scoville-schaal, met een indrukwekkende score van 92.000, bijna 100 keer sterker dan Sriracha. Dit is een ware uitdaging voor liefhebbers van pittig eten! Omdat wij wel van een pittig gerecht houden, werden we getrakteerd op heerlijke pittige taco's van Taqueria Lima.

Lekker proeven

De Whisky Hot Shot is al even onverwacht en boeiend. Nadat de whiskyvaten werden leeggemaakt van hun peperige inhoud, werd er whisky aan toegevoegd, met verbluffend smakelijke resultaten. Het eindproduct is een pittige whisky likeur die een prachtige basis is voor te gekke whisky cocktails. Zoals de pittige Tom Kha Kai die wij hebben gehad of een van de andere creaties van de Girls Love Bartenders die de avond door stonden te shaken. Uiteraard met gepaste verantwoordelijkheid hebben ook wij een shotje van de likeur genipt, met een glaasje water ernaast, want het heeft een aangename scherpte.

Komt er nog een nieuwe versie?

Als het aan de heren van The Stillery ligt, is alles mogelijk, maar deze lancering was voor nu een “one-of-a-kind”. Het aftappen van de hot sauce uit het vat was dusdanig pittig dat menig collega er nog lichte nachtmerries van heeft. Toch konden we het niet laten om aan te bieden bij de volgende ronde hot sauce klaar te staan!

Waarom Iedereen Deze Producten Moet Proberen

Deze lancering markeert niet alleen de samensmelting van twee creatieve geesten in de culinaire wereld, maar biedt ook een kans voor fijnproevers en avontuurlijke eters om iets totaal unieks te ontdekken. De combinatie van pittige hot sauce en verfijnde whisky geeft een nieuwe dimensie aan je smaakervaring. Deze producten zijn niet alleen een aanwinst voor liefhebbers van scherp eten, maar ook voor diegenen die graag experimenteren met smaken.
Beide producten zijn verkrijgbaar in de webshop van The Stillery. Operation Hot Sauce kost 9,95 euro en de Whisky Hot Shot kost 19,95 euro. Voor de liefhebbers van beide producten is er een speciale Spice & Spirit combideal beschikbaar voor 24,95 euro.

POPULAIR NIEUWS