Beroemd whiskeymerk opent tijdelijk pop-up store in Parijs vanwege Olympische Spelen

Nieuws
zondag, 21 juli 2024 om 16:00
buffalo trace pop up whiskeystore
Whiskeyliefhebbers die de Olympische Spelen 2024 in Parijs bezoeken, kunnen een klein stukje Kentucky aan doen tijdens hun verblijf. De Buffalo Trace Distillery heeft namelijk net op tijd voor het sportspektakel een tijdelijke whiskeywinkel geopend in hartje Parijs.
De Buffalo Trace Distillery pop-up whiskeywinkel is geopend van 19 juli tot 23 augustus. De Spelen vinden dit jaar in Frankrijk plaats van 26 juli tot en met 11 augustus.
Whiskeyliefhebbers die in Parijs zijn, kunnen de Buffalo Trace Distillery winkel vinden aan 36 Rue Etienne Marcel in de wijk Les Halles. De shop is elke dag tussen 11:00 en 23:00 uur geopend, behalve op zondag. Dan is iedereen van 12:00 tot 18:00 uur welkom.

Wat is de Buffalo Trace Distillery pop-up whiskeywinkel?

De tijdelijke attractie biedt liefhebbers verschillende producten uit de distilleerderij aan. Zo zijn de whiskeys van Buffalo Trace, Weller 12, Eagle Rare en Sazerac Rye te koop. Daarnaast is er allerlei merchandise van het beschikbaar. Sommige spullen zijn zelfs exclusief voor de pop-up store in Parijs gemaakt.
Ed Bell, directeur van de Buffalo Trace distillery, vertelt dat de stokerij fans graag de gelegenheid geeft om de whiskeys te leren kennen. Dit is eerder al gedaan met een speciale winkel in Londen en nu, rondom de Olympische Spelen 2024, gebeurt het met een winkel in Parijs.
'We weten dat er in juli en augustus meer voetgangers naar de stad zullen komen en onze toplocatie zal bezoekers een reden geven om verder te gaan dan sport- en culturele evenementen terwijl ze in de stad zijn.'
De bezoekers van de Buffalo Trace Distillery pop-up whiskeywinkel in Parijs worden ook uitgenodigd om een kijkje te nemen bij de Experimental Cocktail Club Paris. Daar wordt namelijk een speciale Weller 12 cocktail gemaakt rondom de Olympische Spelen 2024.

Exclusieve whiskeyproeverijen tijdens de Olympische Spelen 2024

Het blijft niet bij alleen een pop-up store. Zo worden er verder nog speciale proeverijen met de whiskeys van Buffalo Trace Distillery georganiseerd, waaronder een aantal zeldzame Weller Bourbons.
Tot slot is er nog een speciale privérondleiding in de 12 Gold Lounge, waar een zeer exclusieve tasting wordt gegeven. Deze rondleiding kan niet gekocht worden, maar is alleen voor genodigden. Meer informatie daarover geeft Buffalo Trace op haar social media accounts.
Foto: Buffalo Trace
Buffalo, Barrels, and Bourbon Image
Buffalo, Barrels, and Bourbon
EUR18.99
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS