Beste whisky deals van de week - week 3 2023

Rubrieken
maandag, 16 januari 2023 om 15:00
whisky deals

Lyre’s American Malt

Het is januari en in de drankwereld betekent dit voor sommigen: Dry January. Daarom leek ons het wel netjes om dan een alcoholvrije whisky in de beste whisky deals van deze week te zetten. Want alcoholvrije whisky’s zijn vrij prijzig!
Amazon heeft heel veel alcoholvrije whisky's zoals Lyre's American Malt en hier betaal je geen verzendkosten. Koop hier de alcoholvrije whisky bij Amazon.nl. Bovendien zijn er nog heel wat keuzes, dus dat is top!

Highland Park Valfather

Bij deMoldranken zien we deze week een mooie fles van Highland Park, Valfather, die een paar euro goedkoper is dan elders. Paar euro is toch een paar euro! En dit is simpelweg een mooie fles voor je collectie. Highland Park heeft met deze fles het derde en daarmee laatste deel uitgebracht van de Viking Legend serie. Eerdere flessen waren: Highland Park Valkyrie en Valknut. De Valfather bevat de meeste turf.

·Coal Ila moch

Je hebt soms merken die onderschat worden en dat is zonde. Zo’n merk is Caol Ila van Islay. Mensen die van rokerige whisky’s houden moeten sowieso dit merk eens proberen, waarvan er meerdere flessen op de markt zijn. Drankdozijn verkoopt nu de Caol Ila Moch voor 41,95 en dat is een hartstikke leuke prijs voor deze fles. ‘Op de tong citroenvlaai, turf, rook met toch wat zoets. De afdronk is zacht en droog van smaak’ dan loopt het water toch gewoon in de mond of niet dan? Geloof ons, als je eenmaal een Caol Ila geproefd hebt, ben je om. Maar dat geldt natuurlijk voor een hele hoop whisky’s.
Heb jij zelf ergens een interessante fles in de sale gespot? Deel het vooral met ons!

POPULAIR NIEUWS