Betaal nooit te veel voor je whisky en scoor 10% korting

Nieuws
woensdag, 18 januari 2023 om 13:00
glenfiddich snow phoenix
Natuurlijk kunnen we bij Whisky Monkeys een goede whisky altijd waarderen, maar we blijven ook op de centen letten, zeker in deze dure tijden. Daarom betalen ook wij liever niet te veel voor ons favoriete levenswater. Gelukkig maakt Gall & Gall dat een stuk makkelijker met haar Gall & Gall Premium. Voor een eenmalig bedrag van 10 euro krijg je een digitale klantenkaart waarmee je direct 10% korting krijgt op je whisky, wijn, bubbels en zelfs op alcoholvrije dranken. Korting, daar zeggen wij natuurlijk geen 'nee' tegen!
Een Gall & Gall Premium aanschaffen gaat heel simpel, in de webshop van Gall & Gall kies je het artikel "Gall & Gall Premium (klantenkaart)" en plaatst die in je winkelmandje. Die reken je vervolgens af, zoals je normaliter ook doet en je bent klaar.
Na zo'n 10 minuten (en vaak sneller) ontvang je je digitale klantenkaart in de mail, maar daar hoef je niet eens op te wachten, de kaart is ook meteen aan je account gekoppeld en kan dus meteen gebruikt worden voor je eerste aankoop! Wie dus regelmatig een whisky aanschaft is al snel flink voordeliger uit met een Premium klantenkaart.

Alle voordelen op een rijtje

De voordelen van Gall & Gall Premium zijn niet beperkt tot de 10% korting, Gall & Gall heeft ook regelmatig speciale deals en aanbiedingen voor hun premium kaarthouders. Zo is er op dit moment een mooie deal voor een fles 'The Glenrothes 12 Years", van 47,99 voor 37, 99. Daarmee heb je dus de aanschafprijs van je Premium kaart er in één keer uit!
Ook houdt Gall & Gall regelmatig events en proeverijen, waarbij de toegang gratis is voor hen die een premium kaart in bezit hebben.
Wie geen trek heeft in weer een premium-klantenkaart, maar wél graag die 10% korting wil scoren, kan zich abonneren op de Gall & Gall nieuwsbrief. Dat is gratis en wie zich inschrijft krijgt meteen een code voor 10% korting op een fles naar keuze. Let wel, deze kortingscode is helaas slechts eenmalig.
Nog even op een rijtje: Dit zijn de voordelen van de Gall & Gall Premium klantenkaart:
  • Exclusieve Premium Deals op wijn en sterk​.
  • 10% korting op wijn en bubbels.
  • 10% korting op whisky.
  • 10% korting op alcoholvrij
Uiteraard geldt dat al deze kortingen niet in combinatie met andere aanbiedingen gelden. Een abonnement op Gall & Gall Premium sluit je hier af! Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer nieuws

POPULAIR NIEUWS