Bus Whisky introduceert vrijdagdeal voor whiskyliefhebbers

Nieuws
vrijdag, 03 februari 2023 om 9:00
bus whisky
Bus Whisky houdt zich niet alleen met whisky stoken bezig. Ook organiseert de Nederlandse distilleerderij rondleidingen en heeft zelfs verschillende arrangement beschikbaar. Nu is er een speciale deal beschikbaar, namelijk de vrijdagdeal die je een heel arrangement met korting geeft!
De vrijdagdeal bij Bus Whisky is uit de doeken gedaan via de Facebook pagina van Bus Whisky. De aanbieding bestaat uit een rondleiding in de whiskystokerij en een culinair drie gangen verrassingsdiner. Normaal gesproken kost een dergelijke arrangement je 52 euro per persoon, maar nu gaat daar ruim 10 euro vanaf en ben je slechts 39,50 kwijt.
De vrijdagdeal start om 17:00 uur met de inloop, waarna om 17:30 de rondleiding in de stokerij start. Daar hoort natuurlijk een glaasje Bus Whisky bij. Na de rondleiding van ongeveer een uur kun je om 19:00 uur aanschuiven aan tafel om deel te nemen aan het drie gangen diner. Dit laatste duurt tot maximaal 21:00 uur en is exclusief drankjes.

Veel meer arrangementen bij Bus Whisky te boeken

Naast deze vrijdagdeal heeft de distilleerderij in Loosbroek nog veel meer arrangementen. Zo kun je ook een whiskydeal boeken, waar naast de rondleiding een vier gangen diner bij inbegrepen is én een overnachting in de Bed and Breakfast van Bus Whisky. Boek wel ruim van tevoren, want deze deal is gewild! Heb je liever een diner bij je camper, tent of caravan tijdens je uitje? Dat kan ook bij Bus Whisky met het Camping Culinair arrangement. Voor de romantici is er in februari ook een speciale Valentijndeal te boeken bij Bus Whisky. Hierbij verras je je partner met een rondleiding in de distilleerderij, een overnachting in de B&B en je ontvangt ook nog eens allebei een aperitief.
Als je niet wil overnachten, maar gewoon een kijkje achter de schermen wil nemen bij Bus Whisky, is dat ook mogelijk. Je kunt elke dag deelnemen aan een tour die je 14,50 per persoon kost. Dit dient, net als alle andere arrangementen, wel vooraf gereserveerd te worden.
Vanzelfsprekend kun je bij Bus Whisky ook de goudgelen drank kopen. Op dit moment is batch no.19 onderweg en al vooruit te bestellen. Dit is een Single Malt, Single Cask en Single Estate whisky die drie jaar op first fill bourbon vaten gelegen heeft.