Deze beroemde horrorgame keert terug in de vorm van een bourbon

Nieuws
dinsdag, 09 juli 2024 om 12:00
alone in the dark bourbon whiskey
Het gebeurt steeds vaker dat een bekende videogame een eigen drankje krijgt. Zo hebben bijvoorbeeld The Last of Us en Borderlands hun eigen whisk(e)ys en is er een speciale Dead Island expressie van Dunville’s Irish Whiskey uitgebracht. THQ Nordic en Copper Tear komen met een samenwerking voor een horrorgame.
In maart verscheen de remake van Alone in the Dark; een horrorgame die zich in de jaren ’30 afspeelt. Deze videogame bevat diverse referenties naar whisky. Dat moet anders kunnen, hebben THQ Nordic en Copper Tear Distillery vast gedacht. Waarom zou er geen whiskey mogen zijn op basis van een horrogame?
Het label voor de Alone in the Dark Bourbon Whiskey, zoals de fles heet, is in de TTB database opgedoken. Op het etiket staat het art work van het spel afgebeeld. Daarop is het hoofdpersonage te zien dat voor een creepy landhuis staat.

Wat is de Alone in the Dark Bourbon Whiskey?

Het label is niet alleen een mooi plaatje, maar verklapt ook alvast wat informatie over de whiskey. De Alone in the Dark Bourbon Whiskey is namelijk gelimiteerd in oplage en gebotteld op 90 proof (oftewel 45 procent alcohol by volume (ABV).
Verder is er nog niet veel via de officiële kanalen bekendgemaakt. Via andere kanalen zoals de webshop Dramfellows zijn al wel tasting notes te vinden. De website omschrijft een rijk en complex smaakprofiel met tonen van eikenhout en kruiden, karamel en vanille.
Wanneer de Alone in the Dark Bourbon Whiskey precies verschijnt is niet bekend. Verder is nog onthuld hoeveel flessen er precies gebotteld worden en of deze ook in ons kikkerlandje terecht zal komen.
Lees hier wat we nog meer geschreven hebben over videogames. Zo zijn er meer whisky's verschenen aan de hand van videogames, maar zie je bijvoorbeeld ook whisky terug in de populaire tv-serie The Last Of Us. Dit is een serie aan de hand van een videogame. Het lijkt net Inception..
Alone in the Dark - Xbox Series X Image
Alone in the Dark - Xbox Series X
EUR29.9948.99
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS