Deze whiskey wordt opnieuw uitgebracht als glow in the dark bottle

Nieuws
dinsdag, 20 februari 2024 om 9:00
the whistler dark symphony
Hoe kijk je het beste naar het sterrenstelsel? In de nacht natuurlijk! Dat moet ook Boann Distillery gedacht hebben en daarom wordt de fles van The Whistler Dark Symphony opnieuw uitgebracht. Dat gebeurt in stijl met een glow in the dark bottle.
Afgelopen jaar verscheen er een whiskeyfles op de markt met misschien wel één van de mooiste flessen van dat jaar qua label: The Whistler Dark Symphony. Het thema van deze fles staat geheel in het teken van de sterrenhemel.
Zo schreven we het volgende al in onze recensie:
'De donkerblauwe doos is voorzien van goudkleurige accenten waaronder een sterrenstelsel met daarin astrologische symbolen. Het logo van The Whistler is aan beide kanten van een gouden muzieknoot en een distilleerketel voorzien. Daaronder schittert in grote letters 'Dark Symphony'. Boven op de doos wordt de zon door de maan gekust, als een innige omhelzing van twee contrasten.'
De whiskey zelf viel goed in de smaak en het oog werd ook getrakeerd op iets moois. Maar later dit jaar belooft het nog specialer te worden, want dan komt deze fles opnieuw op de markt in een glow in the dark bottle. Floor Zanderink, Head of Brand Management Spirits bij De Monnik Dranken, laat weten dat het nog niet helemaal duidelijk is wanneer de flessen naar Nederland komen. ‘Maar het past natuurlijk helemaal in het thema,' zegt ze tegen Whisky Monkeys.
Hoewel er nog geen concrete releasedatum is voor de nieuwe flessen, is de verwachting dat de glow in the dark fles ergens in juni uitgebracht wordt. Wie zich verdiept in de distilleerderij weet dat de 21e een special datum is. Dit kun je uitgebreid teruglezen in onze Distilleerderij Donderdag: Boan Distillery en het belang van solstice.

Nog meer glow in the dark whiskyflessen

Het is overigens niet de eerste glow in the dark whisk(e)yfles, want eerder kwamen we nog met onze Turntable Collaboration Drop 01: Starward Review op de proppen. En ook verscheen er vorig jaar een glow in the dark whiskey voor de videogame Dead Island.
We laten hier op Whisky Monkeys weten wanneer de nieuwe fles in Nederland verkrijgbaar is.

POPULAIR NIEUWS