Dit zijn de winnaars van de Thy tasting glazen

Nieuws
donderdag, 30 mei 2024 om 10:00
thy glazen
Je maakte onlangs kans om toffe whiskyglazen te winnen van Thy, een Deens merk dat snel stappen zet in de wereld van de godendrank. Vandaag maken we de winnaars bekend van die glazen.
Er vindt binnenkort weer een supertoffe masterclass plaats met Jakob Stjerholm van het Deense whiskymerk Thy, één waar we zelf al eerder bij aanwezig waren. We vroegen jullie om journalist voor een dag te spelen en vragen naar ons te sturen zodat we een interview met de beste man kunnen afnemen.
Jullie maakten als beloning kans op de masterclass zelf (en gratis whisky, opgestuurd door Hogshead Imports) en whiskyglazen. De masterclass tickets zijn al vergeven. Maar jullie weten nog niet wie de glaasjes gewonnen hebben. Dat gaan we hier bekend maken.

Wie winnen er Thy tasting glazen?

Dit zijn de drie winnaars geworden:
  • Charles van den Plas (gereageerd via e-mail)
  • Hernieuw (gereageerd op de website)
  • Ruud van Steijn (gereageerd via e-mail)
Van harte gefeliciteerd alle drie. Als jullie je adres even doorgeven via [email protected], dan zorgen wij dat dit terecht komt bij de importeur Hogshead Imports. En dan kunnen jullie binnenkort een mooie dram inschenken in de glaasjes. Proost!

Meer weten over Thy?

We schreven nog niet zo lang geleden een Distilleerderij Donderdag waarin het mooie verhaal van dit Deense merk uit de doeken wordt gedaan. Zo staat in dit artikel onder meer het volgende:
‘De familie mag Gyrup al acht generaties een thuis noemen. Met de komst van de zevende generatie is er een nieuw element toegevoegd aan Gyrup. Nicolaj Nicolajsen, de oprichter van Thy Whisky Distillery besluit in 2010 dat de granen niet alleen voor internationale brouwerijen en distilleerderijen gebruikt wordt, maar dat de familie er zelf meer gebruik van gaat maken.’
En dit is ons overzicht van artikelen over Thy whisky.
Houd verder regelmatig onze prijsvraag-pagina in de gaten voor meer toffe acties!
Whisky Science Image
Whisky Science
EUR156.63
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties