Gall & Gall heeft alleen dit whiskymerk in de aanbieding dit weekend

Nieuws
vrijdag, 30 augustus 2024 om 7:00
dalmore 15 years old
Heb je een verjaardag of een mooi diner op komst? Dan kan het leuk zijn om een mooie fles whisky op tafel te zetten. Gall & Gall heeft dit weekend een whisky actie lopen voor het merk The Dalmore.
Al heb je het nooit gedronken, dan is de kans groot dat je weleens een fles hebt gezien van het whiskymerk The Dalmore. Er prijkt namelijk een groot gewei van een hert op de voorkant en het is dan ook een Schots whiskymerk dat rijk is aan historie en mooie verhalen.
Sinds gisteren heeft Gall & Gall de flessen van The Dalmore slechts enkele dagen afgeprijsd. Er is een korting van 15 procent. De actie loopt tot en met aankomende zondag.

Welke whiskyflessen horen bij de aanbieding?

De volgende flessen van The Dalmore zijn onderdeel van de (lange) weekendactie:
Normaal gesproken zijn het meer flessen van een merk die in de aanbieding zijn, nu zijn het er slechts zes. Maar daartussen zit wel een paar hele luxe whisky's, zoals de The Dalmore King Alexander III.

De naam van The Dalmore King Alexander III

Dat is een fles whisky waar we nog niet zo lang geleden de naam hebben uitgelegd in onze Whisky Names Explained. Zo schreef onze Robby onder meer het volgende:
'Toen in 1839 de The Dalmore distilleerderij opgericht werd door de avonturier Alexander Matheson was het zijn streven om een uitzonderlijke single malt whisky te maken.
In 1867 namen afstammelingen van Clan Mackenzie de leiding over de distilleerderij en hun eerste grote wijziging was door iedere fles The Dalmore te versieren met het 12 puntige gewei embleem, een garantie voor ongeëvenaarde kwaliteit.'
Iemand die trouwens helemaal onder de indruk raakte als tiener was Nathan de Bruin, zoals je kon lezen in ons interview met hem.
Ook namen we nog niet zo lang geleden de 12-jarige The Dalmore whisky onder de loep. Wat is de lekkerste expressie van dit merk die jij weleens gedronken hebt en kunt aanraden? Laat het gerust weten in de reacties hieronder.

POPULAIR NIEUWS