Geef je op en proef de alleroudste Nederlandse whisky ooit

Nieuws
donderdag, 21 maart 2024 om 8:00
horstman 28 year old whisky whiskymonkeys
De kogel is door de kerk: Distilleerderij Horstman brengt binnenkort de alleroudste Nederlandse whisky ooit uit. Er zijn maar weinig flessen van en het bijzondere is dat jij kans maakt om deze whisky te proeven.
Onlangs maakten we bekend dat de alleroudste Nederlandse whisky ooit wordt gelanceerd. Het gaat om een 28-jarige whisky, waarbij Johan Horstmans geduld de afgelopen jaren flink op de proef werd gesteld. Maar het is gelukt. De oudste Nederlandse whisky was tot dusver een 27-jarige Millstone whisky.

Een goed bewaard geheim

Wat niemand wist, is dat Johan Horstman in het geheim al heel lang een spirit in een vat had liggen om daarmee geschiedenis te schrijven. Uitzonderlijk natuurlijk! Het gaat om een gelimiteerde whisky die besteld kan worden. De verwachting is dat deze binnen no time uitverkocht zal raken. De smaaknotities zijn nog niet onthuld.

Ga jij de oudste Nederlandse whisky ooit proeven?

Waarom niet? Omdat deze via een panel bepaald gaan worden en jij kan onderdeel uitmaken van dit panel. Johan Horstman laat in een reactie met Whisky Monkeys het volgende weten: ‘Ik vind het zo bijzonder dat mijn 28 jarige whisky gelukt is. Ik wil dat gevoel graag met whiskyliefhebbers delen. Daarom wil ik graag samen met een aantal vrienden, experts en liefhebbers de smaak van de oudste Nederlandse whisky beoordelen en de tasting notes bepalen.'
Iedereen die wordt uitgenodigd, zal een klein flesje meekrijgen met daarin de oudste Nederlandse whisky. Daarnaast belooft het vooral een gezellige en unieke middag te worden in een ontspannen sfeer.
Horstman 28 year old doppen
De dop van de Horstman whisky is voorzien van het logo van de stokerij in Losser

Unieke kans

Dit whiskyproeverij vindt plaats op 20 april bij de distilleerderij in Losser. Een ideaal moment om niet alleen een stukje geschiedenis mee te maken, maar ook een kijkje in de keuken te krijgen. Want waar is in het geheim deze Nederlandse godendrank gemaakt?!
Wil jij onderdeel uitmaken van het panel en de smaaknotities samen met een select clubje op een rij zetten? Geef je dan vooral op en wie weet ben jij de gelukkige.
Wanneer: zaterdag 20 april
Waar: Smitsbreeweg 6H in Losser
Hoe laat: 14:00 uur
Interesse? Laat in een reactie hieronder weten waarom jij graag erbij wilt zijn (of mail naar [email protected]), maar de voorkeur gaat uit naar reageren onder dit artikel
En laat ook ons ook weten waarom jij hier graag bij wilt zijn. 
Wij zullen over een week laten weten wie er uitgenodigd worden voor deze unieke kans. Er zijn slechts een paar plekken beschikbaar.
Let op: je moet minimaal 18 zijn. Er zal een leeftijdscheck plaatsvinden.

Meteen de alleroudste Nederlandse whisky ooit bestellen

Mocht je nu denken: ik hoef niet aanwezig te zijn bij het panel, doe mij meteen maar zo’n fles whisky. Dat kan ook. Dan kun je bestellen via de officiële website. Let wel op dat het gaat om maximaal twee flessen per persoon. Het gaat om een compleet pakket, want naast de fles ontvang je ook een boekje, een certificaat én een whiskyglas.
Uiteraard is Whisky Monkeys aanwezig bij de bijzondere dag waarop er geproefd gaat worden.
Dus wie geeft zich op en zien we daar?
Mede mogelijk gemaakt door Distilleerderij Horstman.
Geen 18? Geen alcohol.

POPULAIR NIEUWS