Hier is de nieuwe whisky Glenmorangie: A Tale of Ice Cream in de aanbieding

Nieuws
zaterdag, 19 oktober 2024 om 8:00
glenmorangie a tale of ice cream 1
Bij sommige winkels is de nieuwste whisky, Glenmorangie A Tale of Icecream, al uitverkocht, terwijl de spirit bij anderen in de aanbieding is. Heb je hem nog niet in huis? Weet dan dat de drank nu voordeliger geprijsd is.
We weten het allemaal: whisky kan aardig in de centen lopen en de laatste paar jaar zijn de prijzen alleen maar gestegen. Juist daarom is het prettig om op de hoogte te blijven van mooie whisky aanbiedingen.
Onlangs verscheen de nieuwste Glenmorangie whisky-editie: A Tale of Ice Cream, die onderdeel is van de A Tale of-serie van het bekende merk. Sinds een paar jaar wordt er ieder jaar een speciale editie uitgebracht en dit is jaar is dat dus de expressie waarbij Dr. Bill Lumsden zich heeft laten leiden door ijs.

Waar is Glenmorangie A Tale of Icecream in de aanbieding?

De drank is nu in de aanbieding bij Topdrinks. Waar je normaal gesproken ongeveer honderd euro betaalt voor een fles is dat nu tijdelijk 79,95 euro. Let wel op dat er nog verzendkosten bijkomen (tenzij je totale order meer wordt dan 150 euro).
Whisky glas Tumbler 6 stuks Whiskyglazen - GLASS SPEY DRAM 22 CL Image
Whisky glas Tumbler 6 stuks Whiskyglazen - GLASS SPEY DRAM 22 CL
EUR19.95
Op voorraad
Koop op bol.

Hoe smaakt de nieuwste Glenmorangie whisky?

De tasting notes van deze whiskyfles zetten we eerder al eens op een rij in een nieuwsartikel.
Dit zijn ze:
  • Geur: Manuka honing, citroentoffee, rozijnenbrood, gekonfijte sinaasappelschil, perzik, karamelsnoepjes en wat kruiden.
  • Smaak: Een stroperige textuur op de tong met zoete en kruidge smaken van brioche, marsepein, honingraat, zachte toffee, citroensorbet en kokosvlokken. Daarnaast tonen van kaneel, gember, nootmuskaat en kruidnagel.
  • Afdronk: Lang met hints van gekonfijte appels, zoete popcorn en een vleugje anijs.
In het verleden is A Tale of Cake uitgebracht. Die scheen zó lekker te zijn dat deze expressie binnen mum van tijd was uitverkocht.
Meer weten over welke whisky’s allemaal bij de gehele collectie horen? Lees dan het artikel: Welke Glenmorangie whisky's zijn er allemaal uitgekomen in de Tale of reeks?