Laatste Wilde Whisky Dagen Gall & Gall zijn ingegaan

Nieuws
woensdag, 28 februari 2024 om 8:00
hibiki japanese harmony
Eens in de zoveel tijd gaat Gall & Gall los met de Wilde Whisky Dagen, waarbij er twee weken lang levenswater in de aanbieding gekocht kan worden. Dit feest is al even bezig, waarvan nu de laatste dagen ingaan.
Momenteel zijn er meer dan 300 whisky’s in de aanbieding bij Gall & Gall als onderdeel van de Wilde Whisky Dagen. Dit zijn goedkope whisky’s, maar ook wat duurdere flessen. Dit is een mooi lijstje in het hogere segment:

Japanse godendrank

Laatstgenoemde is een favoriet van de redactie. Zo staat in onze recensie het volgende:
'Met de Hibiki nog in zijn glas valt als eerste op dat de whisky een mooie lichtgouden kleur heeft. Met de zoete geur die doet denken aan vanille en rozemarijn kietelt de whisky je neus, terwijl er op de achtergrond iets van specerijen aanwezig lijkt te zijn. De Suntory drank is daarbij alles behalve onprettig nog voordat je die eerste slok genomen hebt. Vergelijk het met die eerste paar dates, waarna je eindelijk je nieuwe liefde een kus mag geven.'

2 voor 65 actie

Wie iets goedkopers op de kop kan tikken, kan dat uiteraard ook doen. Denk bijvoorbeeld aan een Cragganmore 12 Years voor 34,99 of een Talisker Skye voor 34,99 euro. Deze whisky’s zijn overigens ook weer onderdeel van een andere actie van Gall & Gall, namelijk de 2 voor 65,- actie. Daar horen ook andere mooie whisky’s bij, zoals de Penderyn Legend Single Malt en de Tomintoul 10 Years.
Welke whisky of whisky’s ben jij van plan te gaan kopen? Dat hoeft uiteraard helemaal niet bij de Gall & Gall te zijn. Heb je wellicht ergens anders iets interessants gezien? Laat het ons gerust weten in de comments.
Dit artikel is door onszelf tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS