John Campbell won whiskyprijzen maar stapt nu op bij Lochlea Distillery

Nieuws
dinsdag, 27 augustus 2024 om 14:00
lochlea john campbell
Na twee en een half jaar vertrekt John Campbell als Production Director bij de Schotse distilleerderij Lochlea. Dat betekent dat het bedrijf nu op zoek is naar een nieuwe Master Blender.
Via een persbericht laat Lochlea weten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging van Campbell. De afgelopen twee jaar heeft hij een team geleid binnen het bedrijf waarmee er hoogwaardige kwaliteit aan Schotse whisky’s zijn neergezet waarmee er prijzen zijn gewonnen.

Eigen projecten voor John Campbell

‘Nu John zich gaat richten op zijn eigen onafhankelijke projecten, willen we onze oprechte dankbaarheid uitspreken voor zijn belangrijke bijdragen - niet alleen aan onze whisky, maar ook aan ons team. We wensen hem veel succes in zijn nieuwe ondernemingen en zijn benieuwd naar zijn volgende verwezenlijkingen.’
Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe master blender bekend wordt gemaakt. Het enige wat het bedrijf nu loslaat is ‘stay tuned’.

Ooit een melkveebedrijf

Wist je dat we onlangs nog een artikel hebben geschreven: 5 feitjes die je (misschien) nog niet wist over de Lochlea Distillery. Zo staat daar onder meer het volgende in:
‘De Lochlea Farm Distillery was ooit een boerderij. Sterker nog, het is een melkveebedrijf geweest, waar ook varkens waren en gerst verbouwd werd. Toen de eigenaren Neil en Jen McGeoch in 2014 besloten dat het een distilleerderij zou worden, werd er een enorme verbouwing gestart.’

'Een smaakvolle allrouder'

Ook hebben we een recensie geschreven van Lochlea Ploughing Edition. Een expressie die door onze redacteur Hessel is uitgeroepen tot ‘een smaakvolle allrounder.’
Op deze pagina vind je al onze whisky reviews op een rij. En in dit overzicht die je alles wat we over Lochlea hebben geschreven.
Wist je dat we binnenkort ook onze eigen whisky quiz fysiek uit gaan brengen?
De mooiste whiskyroutes door Schotland Image
De mooiste whiskyroutes door Schotland
EUR29.99
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS