Oproep: Belgen gezocht voor whisky nieuws

Nieuws
woensdag, 24 januari 2024 om 11:00
iemand drinkt whisky
Whisky Monkeys is vorig jaar januari opgericht. Waar wij in eerste instantie bezig waren met de Nederlandse markt, is dit eind vorig jaar ook uitgebreid naar België. Waarom? Omdat we in de cijfers zagen dat er ook steeds meer Belgen op de website waren. Dat vinden wij hartstikke leuk!
Want hoe meer mensen willen lezen over whisky, hoe beter. Je hebt het dan ook misschien al gemerkt dat we meer zijn gaan doen om ook de Belgische lezer wat actiever bij ons platform te betrekken. Zo kwamen we met specifieke artikelen gericht op België, zoals:

Tip de Whisky Monkeys!

En nog veel meer. Toch krijgen wij misschien als inwoner van Nederland lang niet alles even goed mee om te weten wat er bij onze buren gebeurt en daarom schakelen we jullie hulp in. Drink jij af en toe en mooie dram? Werk je bij een slijter? Investeer je in whisky? Organiseer je een festival? Heb jij een interessant verhaal om te vertellen? Laat het ons weten.
Wij willen berichten over whisky in de breedste zin van het woord, dus elke tip is welkom. Kortom, heb je iets interessants dat wij kunnen delen met veel mensen? Stuur ons gerust een mailtje naar [email protected]

Kans op toffe prijzen

Vergeet ook niet te kijken bij onze prijsvragen: want je maakt geregeld kans op gage prijzen, Zo kun je nu bijvoorbeeld tickets winnen voor Whisky Weekend Twente of een gave winterse trui. Bekijk alles in ons overzicht. Deze pagina zal zeker aangevuld worden met meer mooie prijzen dit jaar. 
We zijn je eeuwig dankbaar! Slàinte Mhath!

POPULAIR NIEUWS