Whisky game voor PS4 en PS5 gemaakt: The Whiskey Story

Nieuws
dinsdag, 21 maart 2023 om 9:00
whiskey story
Mocht je een gamer zijn en dol zijn op whisky, heb je geluk. Want die twee werelden gaan soms hand in hand, zoals bijvoorbeeld in de indrukwekkende Yakuza gameserie. We hebben nu wat anders ontdekt: The Whiskey Story.
The Whiskey Story is voor 1,49 euro te downloaden in de PlayStation Store en beschikbaar voor de PS4 en PS5. De prijs voor beide platformen is gelijk. De omschrijving van de game luidt als volgt: ‘Word een van de grootste whiskybedrijven ter wereld met dit adembenemende verhaal van de jonge ondernemer met kleine droom die doorkomt.’ Een game dus voor mensen die dromen van whisky maken, maar dit nooit in het echt gaan doen. Lang leve de virtuele wereld!

Hoe werkt The Whiskey Story?

De simulatiegame is op 13 juli 2022 uitgekomen en uitgegeven door Webetics. De game is bedoeld voor één speler. Of het echt een leuke game is, is de vraag. Het spel schijnt slechts twee minuten te duren waarbij dit de stappen zijn die spelers doorlopen:
  • ·Druk non-stop op een knop om tarwe te laten groeien, tot ongeveer 100
  • Druk op R1 om naar de fabriek te gaan
  •  Maak whisky en verdien munten totdat je er 1100 hebt
  • Koop de automatische groeier en upgrade de fabriek
  • Blijf groeien en maak whisky totdat je 2000 munten hebt
  • Upgrade de fabriek een laatste keer
  • Blijf groeien en maak whisky totdat je 16000 munten hebt
Gamers die heel makkelijk een game op platinum (voor de volle 100 procent uitgespeeld) willen halen, zijn bij deze game aan het goede adres, want dit zijn de trophy’s op een rij.
Het is onduidelijk waarom Webnetics deze whisky game precies gemaakt heeft. Dit is de rest van de games die het bedrijf heeft gemaakt. 

Een goed verhaal?

Om nu te zeggen dat de The Whiskey Story echt voor een goed verhaal zorgt laten we maar even in het midden. Misschien is een goed boek een beter idee...

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties