Whisky Monkeys lanceert vernieuwde website

Nieuws
dinsdag, 27 februari 2024 om 20:30
whiskymonkeys square
Pak er een mooi whiskyglas bij, schenk jezelf een lekkere dram in en kijk rustig rond op Whisky Monkeys. Want er staat een vernieuwde website live.
Het is 2024 en dat betekent dat de wereld onder andere gevormd wordt door technologische ontwikkelingen. Hoewel het onlangs bekend is geworden dat mensen tegenwoordig weer langer doen met dezelfde smartphone, is het wel zo dat de techniek van apparaten elkaar in rap tempo opvolgt. En voor je het weet heb je alweer iets ‘ouds’ in huis.
Als je een internetwebsite runt, is het dan ook handig om een platform te hebben dat met de tijd mee gaat. En helaas kunnen we met Whisky Monkeys niet zoals bij de godendrank zelf doen: met engelengeduld wachten en kijken wat het resultaat wordt (haha!).

Nieuw jasje voor Whisky Monkeys

Dus presenteren we jullie vandaag een vernieuwde website! In de basis is het gewoon dezelfde Whisky Monkeys website in een ander jasje. Hebben we misschien leentjebuur gedaan bij Glenmorangie? (grapje uiteraard).
Zoals je wellicht zult zien is de nieuwe website visueel iets aantrekkelijker. Er staan veel meer plaatjes op de voorpagina. Daarnaast is er een nieuwe Dark Modus toegevoegd, die je rechts bovenin het scherm vindt. Door eenvoudig op het maantje te klikken schakelt de website over naar de donkere modus. Op die manier geef je je ogen iets meer rust.
De content zelf is uiteraard hetzelfde en kun je via de vertrouwde tabbladen terugvinden, zoals je dat voorheen ook kon. Dus wil je één van onze beste verhalen? Dan ga ja naar de best of-pagina. Als je een uniek interview wilt lezen, check je dat hier. Wil je weten wat de volgende whisky is die je kunt kopen, kun je onze review-pagina bekijken. Of wat dacht je ervan om op de hoogte te blijven van alle gebeurtenissen die er in Nederland en België zijn via onze Events-pagina? Tot slot kunnen ook mensen die geïnteresseerd zijn in beleggen en investeren uit de voeten met de Beleggen-pagina.
Whisky Monkeys is opgericht in januari 2023. We willen elke individuele bezoeker bedanken die ons tot dusver op deze prachtige reis gevolgd heeft.
Wat vind jij van de vernieuwde website? Laat het ons weten via de comments hieronder.
Sláinte!