Whisky Monkeys update: geen Distilleerderij Donderdag en toekomstplannen

Nieuws
donderdag, 11 juli 2024 om 14:00
whiskymonkeys square
Hallo whiskyliefhebbers. Ik hoop dat het met iedereen goed gaat en dat jullie genieten van de content die we jullie aanbieden. Het is denk ik voor het eerst dat ik me zo rechtstreeks tot jullie richt 😊
Via deze weg wil een een update geven over de website. We bestaan deze week anderhalf jaar en daarom is het tijd om een paar dingen anders te doen.

Einde Distilleerderij Donderdag?

Vanaf het begin af aan hebben we vaste rubrieken gehad, waaronder de Distilleerderij Donderdag. Elke donderdag hebben we 18 maanden lang een verhaal over een distilleerderij gebracht. Daar stoppen we eerst mee.
Het is een tijdrovend proces om het verhaal van een distilleerderij uit te zoeken en zo’n artikel neer te pennen. Door dat nu niet meer elke week te doen, komt er ruimte om weer aan andere vormen van content en ideeën te werken. Het betekent overigens niet dat we dat nooit meer gaan doen, maar simpelweg niet met de vaste frequentie van elke week. Dus soms zal er een Distilleerderij Donderdag zijn en soms niet.  
Kunnen jullie daarmee leven?

Whisky Monkeys als standhouder

Verder wil ik dan het woord nemen om het nu echt officieel te maken: Whisky Monkeys wordt standhouder. Elk jaar vinden er allerlei leuke festivals plaats waar mooie godendrank wordt geschonken. Hoe lekker zou het zijn als festivalgangers een fijne break kunnen krijgen op een stand waar even niet gedronken hoeft te worden, maar iets anders leuks gebeurt?
Daar mikken we op bij Whisky Monkeys. Wij hebben nu een paar keer op een festival een quiz afgenomen, bij een stand van Diageo en bij een stand van Distilleerderij Horstman. We hebben gemerkt dat mensen zó enthousiast zijn en dit zo leuk vonden dat we hier meer mee willen gaan doen.
Want het is ook superleuk om mee te weten te komen over whisky. Wat is het wat je allemaal drinkt? Waar komt het vandaan en wat weet je allemaal over die ene dram?
Kortom, we gaan een momentje inlassen zodat jullie bij onze stand rustig kunnen zitten en je whiskykennis kunnen gaan testen. Daar gaan we wat leuke prijzen voor verzinnen en natuurlijk lijkt het ons geweldig om simpelweg even een praatje met elkaar te maken! Oh, en waarschijnlijk gaan we ook nog iets doen met videogames, want waarom niet?

Whisky Monkeys merchandise

Daarnaast gaan we in de toekomst, ook op stands, merchandise verkopen. We hebben een tof logo met het speelse aapje. Dus daar kunnen we wel wat mee. Nou is mijn vraag aan jullie: wat voor merchandise zouden jullie leuk vinden om eventueel te kopen: een beker, een whisky T-shirt of wellicht iets anders?
Laat het vooral weten, want misschien kunnen wel wat met jullie ideeën. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.
Voor nu: een fijne dag.
Uw opper monkey,
Rox van der Helm

POPULAIR NIEUWS