Best bekeken artikelen op Whisky Monkeys (mei 2024)

Best of
maandag, 03 juni 2024 om 16:00
whiskymonkeys square
Misschien ken je de maandspreuk ‘in mei leggen alle vogels een ei.’ Niet alleen de vogeltjes kennen een vruchtbare periode. Ook op Whisky Monkeys gebeurde er deze maand veel, zoals een recordaantal bezoekers op de website. Maar wat waren nu de best bekeken artikelen in de maand mei.
In mei waren oppermonkeys Rox en Theo op de allereerste Whisky Monkeys trip naar Schotland. Het stel ging op 5-daagse reis naar Loch Lomond in de Highlands en naar Glen Scotia en Springbank in Campbeltown. Het tweetal volgde een exclusieve tour door de Loch Lomond distilleerderij, ontmoette Iain McAlister tijdens een etentje om hem vervolgens te interviewen en bezocht het Campbeltown Malts Festival.
Laten we verder gaan met de artikelen die door jullie het meest bekeken werden.
On the Production Methods of Pot Still Whisky Image
On the Production Methods of Pot Still Whisky
EUR24.99
Op voorraad
Koop op bol.

5. 5 whisky tips boven de 100 euro op je vakantiegeld aan uit te geven

De meeste mensen krijgen in de maand mei een aangename verrassing op hun bankrekening gestort. Het is dan weer tijd om het vakantiegeld uit te geven. Mocht je een leuke vakantie uitgezocht hebben en nog wat geld overhouden, kun je jezelf eens verwennen met een luxe whisky van boven de 100 euro.
Een Japanse whisky van Hatozaki, een turntable blend en een Japanse whisky uit de stal van Hatozaki worden als tip genoemd. Ook vinden we in het lijstje een Amerikaanse Rogge whisky en een 12-jarige Inchmoan die bij Loch Lomond vandaan komt. Aan welke fles heb jij je vakantiegeld uitgegeven? Laat het vooral weten in de comments.

4. Man drinkt met gemak een fles whisky per dag

Een glas whisky is om rustig van te genieten en bij voorkeur in goed gezelschap. De vierde plek deze maand is voor een artikel waar een man de aangeraden hoeveelheid alcohol flink overschreed. De man was de betreffende dag jarig en keek veel te diep in het glaasje en ramde een geparkeerde auto. Wie als doelstelling heeft om de maand juni ook te overleven, laat het bij een of twee glaasjes en keer lopend of op de fiets huiswaarts.

3. Dit zijn de winnende whisky’s van de San Francisco World Spirits Competition 2024

Het brons is verdiend door de competitie die normaliter zelf de plakken uitreikt. Jullie volgden de winnende whisky’s van de San Francisco World Spirits Competition van dit jaar op de voet. Opvallend was dat Starward met meer dan 30 medailles terug kon keren naar Australië.

2. Update - De Horstman 28-jarige single malt whisky is vandaag officieel uit

De laatste tijd zijn er bij Whisky Monkeys veel nieuwtjes te lezen over Horstman. Vorige maand was de Horstman 28 Year Old Review de hekkensluiter in deze lijst. Nu de Twentse whisky officieel uitkomt zijn er veel geïnteresseerden die hier meer van wilden weten. Daarmee neemt de marktgang van de 28-jarige single malt de tweede plek in van de best bekeken artikelen van de maand mei.

1. Noordelijkste distilleerderij ter wereld sluit serie met mythische single malt whisky’s af

Het artikel dat jullie het meest bekeken hebben deze maand gaat over de Aurora distilleerderij. De meest recente uitgave komt uit de Noorse mythologie en gaat over de wereldboom genaamd Midgard. Naast dat de meest Noordelijke distilleerderij ter wereld smaakvolle whisky’s maakt, hebben de flessen uit de Bivrost serie een hoge verzamelwaarde. Heb jij er een kunnen bemachtigen?
Het ei is gelegd en daarmee sluiten we de maand mei af. In juni staat Whisky in het fort op het programma, komen er mooie nieuwe releases uit en is het Vaderdag. Verras jij vaderlief met een mooie fles whisky? Hopelijk klimt het kwik deze maand tot aangename temperaturen en kunnen we genieten van mooie drams en (whisky) cocktails op een zonovergoten terras.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties