Win: Boek Uitzonderlijke Whisky’s (prijzenfestijn dag 4!)

Rubrieken
donderdag, 20 juli 2023 om 17:00
uitzonderlijke whiskys
Hoera! Whisky Monkeys bestaat een half jaar en dat moet gevierd worden. Vandaag en de komende dagen maak je kans op het boek Uitzonderlijke Whisky’s van Fernand Dacquin.
In december verscheen dit boek dat de subtitel 40 flessen met een sterk verhaal bevat. Een leuk boek zoals wij beschreven in onze recensie. Zo zeiden wij onder meer het volgende:
‘De hoofdstukken zijn kort en maakt het ideaal leesvoer om voor het slapengaan een hoofdstuk te lezen en alle hoofdstukken bevatten waarschijnlijk wel iets van informatie die je nog niet kende. Al is het ook heel toegankelijk geschreven voor nieuwkomers. Leuk is bijvoorbeeld om te lezen over diverse spookverhalen die rondgaan op diverse distilleerderijen in Schotland. Ergens heeft iemand ooit een camera bij een kat om gehangen die rondliep bij een distilleerderij die wel hele rare beelden heeft vastgelegd.’

Wat moet je doen om te winnen?

In samenwerking met uitgeverij Lannoo mogen wij één exemplaar weggeven. Om kans te maken op dit boek dien je twee dingen te doen. Geef allereerst hieronder antwoord op de volgende vraag:
  • Wat schrijft Dacquin in zijn boek over Mizunara vaten?
  • Geef daarnaast op nog minimaal één artikel hier op Whisky Monkeys een reactie. 
Kortom, twee dingen om te doen om kans te maken op dit toffe boek! Eén tip: het antwoord vind je gewoon in onze recensie. Wil je liever het boek al sneller lezen? Dat kan natuurlijk. Het boek is te koop bij bol.com.

Wanneer wordt de winnaar bekend?

De prijsvraag loopt twee weken door. In de tweede week van augustus maken wij de winnaars bekend van het prijzenfestijn. De hele week maak je namelijk kans op prijzen. De afgelopen drie dagen gingen er al andere prijsvragen live:
Overigens hebben we ook nog een toffe prijs lopen die we kregen van Tony van Rooijen, namelijk een dipping dog. Kortom, doe mee en sla je slag!
* de prijsvraag is alleen geldig voor mensen die wonen in Nederland. 
De knuffel hoort niet tot de winactie.

POPULAIR NIEUWS

Laatste reacties