Win Jameson goodies (prijzenfestijn dag 6!)

Rubrieken
zaterdag, 22 juli 2023 om 13:00
jameson prijsvraag
Of je nu wel of geen whisky drinkt, van het merk Jameson heb je vast en zeker gehoord. Vandaag geven we allerlei toffe Jameson goodies weg als onderdeel van ons prijzenfestijn. Whisky Monkeys bestaat namelijk een half jaar en dat moet gevierd worden!
Hoe kun je beter je vakantie in dan met wat toffie goodies? In samenwerking met Pernod Ricard hebben we iets tofs voor jullie kunnen regelen. Wat dacht je van een te gek heuptasje (stop daar nou niet stiekem je heupfles in!)? En daarnaast ontvang je nog een paar kleine goodies.

Wat moet je doen om te winnen?

Om kans te maken op deze te gekke Jameson prijzen dien je twee dingen te doen: antwoord geven op een vraag en daarnaast nog één andere reactie achterlaten op een artikel naar keuze.
Het antwoord op de vraag mag je hieronder zetten. En vergeet dus niet op nog een ander artikel te reageren. De prijsvraag loopt twee weken. In de tweede week van augustus maken we de winnaar bekend.

Jameson in Dublin

Jameson kun je heel eenvoudig bezoeken als je een keer op een stedentrip naar Dublin gaat. Zo kun je perfect wat leuke dingen in de stad doen, gecombineerd met een complete Jameson experience. Zo leer je wat meer over het merk en kun je een paar whisky’s proeven.
Vergeet ook niet om mee te doen aan de rest van de prijzen. Dit is er eerder live gegaan deze week:
Succes gewenst!
* de prijsvraag is alleen geldig voor mensen die wonen in Nederland. 

POPULAIR NIEUWS