Jameson Irish whiskey officiële partner van Engelse Football League

Nieuws
door Monkey
zaterdag, 29 juli 2023 om 11:00
jameson efl
Het Pernod Ricard whiskeymerk Jameson wordt de officiële partner van de Engelse Football League. Het merk zal daardoor te zien zijn op verschillende uitingen rondom het veld.
De onthulling van de samenwerking werd gedaan tijdens een spelshow en via een persbericht vanuit de EFL. Onder andere voormalig voetballers David Prutton, Dion Dublin en Adebayo Akinfenwa waren bij de bekendmaking van de samenwerking aanwezig. Hierbij werd direct gemeld dat het een samenwerking voor maar liefst vier jaar is.
Dat betekent dat het Ierse whiskeymerk tot en met 2026 te zien zijn in verschillende competities. Zo zal Jameson te zien zijn in de Sky Bet Championship, League One en League Two bij maar liefst 72 verschillende clubs. Ook komt het merk naar voren in uitingen bij verschillende Wembley finales van de EFL, is het merk te zien op de website en via andere kanalen van de League.
Het doel van Jameson is, naast merkbekendheid, boodschappen over verantwoord drinken over te brengen. Jameson heeft als merk duidelijk ook een passie voor de sport, meldt Ben Wright, Chief Commercial Officer van de EFL.

Jameson niet alleen bij voetbal betrokken

Jameson Irish whiskey is niet alleen met voetbal bezig. Onlangs kondigde het merk een samenwerking aan met Dickies. Deze samenwerking leidt tot verschillende uitingen van beide merken. Zo brengt Jameson een speciale botteling van zijn whiskey uit met daarop het Dickies logo.
Dickies brengt op zijn beurt een hele kledinglijn uit waarmee de samenwerking gevierd wordt. Zo kun je mutsen, petten, broeken, shirts en truien kopen met een Jameson x Dickies logo. In dit nieuwsbericht over de samenwerking lees je er meer over.
Wist je dat Whisky Monkeys ter ere van het half jarige bestaan nog een paar dagen flink wat prijzen weg geeft? Zo kun je een Jameson goodiepakket winnen.

POPULAIR NIEUWS