Laatste kans om dit weekend nog goedkoop The Glenlivet whisky's op de kop te tikken

Nieuws
zaterdag, 23 maart 2024 om 8:00
the glenlivet founders reserve
Whiskyliefhebbers en in het bijzondere liefhebbers van The Glenlivet opgelet. Gall & Gall heeft op het moment een interessante aanbieding lopen op whisky's van de Speyside distilleerderij. Je moet er alleen wel snel zijn, want de aanbiedingen zijn alleen dit weekend geldig.
Of je nou een doorgewinterde whiskyliefhebber of nog niet zo bekend bent met het levenswater, je hebt ongetwijfeld van The Glenlivet gehoord. Het is een van de oudste distilleerderijen in Schotland en er zijn al talloze whisky's uit de stokerij gekomen. Dit jaar is de distilleerderij zelfs 200 jaar oud geworden, wat gevierd wordt met een speciale versie van The Glenlivet 12 Years, de 200 Years Anniversary Limited Edition. Nu is deze whisky niet in de aanbieding bij Gall & Gall, maar wel een heleboel andere expressies van het merk.

Deze The Glenlivet whisky's haal je nu met flink wat voordeel in huis

Hieronder zetten we de flessen op een rij die Gall & Gall in de aanbieding heeft. Elke fles is 20 procent goedkoper dan normaal het geval is.
De aanbieding op deze zes The Glenlivet flessen geldt nog tot en met morgen. Daarna betaal je weer het normale bedrag voor de flessen.
Wist je trouwens dat veel van de The Glenlivet whisky's een verhaal achter de fles hebben? Zo vertelt The Glenlivet Captain's Reserve een verhaal dat helemaal teruggaat naar de Eerste Wereld Oorlog, waar het verhaal van Captain Bill Smith Grant begint. In onze Whisky Names Explained over deze fles vertellen we je meer over deze whisky en Captain Bill.
Vergeet overigens ook niet mee te doen met de actie die Gall & Gall momenteel heeft met Benriach whisky. Je kunt namelijk een 'culinaire ontdekking' winnen die alles met whisky te maken heeft.
Foto: The Glenlivet
Dit artikel is onafhankelijk tot stand gekomen. In onze content zit veel liefde, tijd en aandacht. Mocht je dat kunnen waarderen, dan kan dat met een donatie. Kijk voor de button hieronder.

POPULAIR NIEUWS