Whisky Madness: van kleding tot bankhangen

Rubrieken
zondag, 22 januari 2023 om 15:00
whisky madness
Welkom bij Whisky Madness, de derde vaste rubriek die Whisky Monkeys voor je in het leven heeft geroepen. Een knotsgekke rubriek waarin we elke week een paar leuke of maffe whiskyproducten uitlichten die we zijn tegengekomen op het internet.
Deze week gaan we lekker relaxed onderuit met lekker warme sokken,trekken onze hoodie aan en zetten een grappige film op. Onze avond kan niet meer stuk!

Malinsi huissokken

Na een dag zwoegen op kantoor of op de thuiswerkplek wil je lekker ontspannen en dat betekent: schoenen uit en beentjes in de lucht! Malini heeft een hele lijn speciale huissokken, die lekker warm zitten en bovendien een verborgen boodschap bevatten voor wanneer je echt relaxed onderuitgezakt zit. Op de voetzolen staan diverse grappige teksten, maar wij zijn natuurlijk het meest gecharmeerd van 'If you can read this, bring some whiskey'. Daar kunnen we ons wel in vinden! Naast grappig zijn deze sokken ook nog eens lekker comfortabel en warm.

Hering Collegejas

Nog meer kleding, dit product wordt door Hering op Amazon aangeprezen als collegejas, maar wij vinden het eerder een trui. Maar goed, je kent ze wel, die typische Amerikaanse college truien met witte mouwen, knopen van voren en een kraagje. Deze Hering collegejack is er in heel veel kleuren en maten, maar ons oog viel op een bijzondere zwarte versie. Deze heeft namelijk een kekke print op de achterkant in de stijl van Walt Disney. Wie alleen goed kijkt, ziet dat de tekst iets minder op kinderen gericht is dan op het eerste gezicht: de tekst is namelijk 'Malt Whiskey'!
Dit jack brengt de eeuwenoude discussie weer op gang, is het nu whisky of whiskey? Maar ja, gelukkig hoeven we ons dat niet af te vragen over de originele 'Walt Disney'...
Het Hering collegejack bestaat uit 80% katoen en 20% polyester, is verkrijgbaar in de maten SX totenmet 3XL, dus voor iedereen is er wel een passend jack te vinden.
Heb je de Malt Whiskey tekst liever op een hoodie of t-shirt, dan kan dat ook. Ook die zijn met leuke whiskeyflessenprint, op Amazon te koop. En stiekum vinden we die misschien nog wel mooier!

Whiskey Galore!

Zit je eenmaal met je whiskysokken en hoodie onderuitgezakt, dan wil je natuurlijk ook iets te kijken hebben. Voor op TV hebben we deze week de comedy Whiskey Galore! uitgezocht. In deze comedy uit 2016 volgen we de belevenissen van de inwoners van het Schotse eiland Todday, tijdens de Tweede Wereldoorlog. De oorlog is grotendeels aan de eilandbewoners voorbij gegaan, maar ze krijgen wel te maken met de rantsoenering. Dat is geen probleem, tot de aanvoer van whisky naar het eiland stokt. Dan is er natuurlijk wel echt wat loos! Het fortuin lacht de inwoners van Todday toe als een vrachtschip voor de kust dreigt te zinken met maar liefst 50.000 flessen whisky aan boord, bedoeld voor Amerika. Dat weet de Scotten wel in actie te brengen!
Deze film is uitstekend voor een grappige onstpannen avondje kijkplezier. Helaas is hij niet op een van de vele streamingdiensten te zien, maar niet getreurd: de film is voor 12,32 te koop bij amazon.nl. Wil je per se de blu-ray versie, dan ben je 18,86 euro kwijt, maar eerlijk gezegd, dat vinden wij deze film nu ook weer niet waard...

POPULAIR NIEUWS