Win een tegoedbon voor een unieke whiskybar!

Nieuws
zaterdag, 07 januari 2023 om 14:00
whisky tasting
Voor iedereen bestaat er wel een whisky, daar is Daniel Watts, eigenaar van de J.D. Williams Whisky Bar in Amsterdam van overtuigd. Hij heeft een hele toffe bar aan de Prinsengracht met heel veel verschillende soorten whisky's én geheel on-Nederlands (hoe leuk is dat?!): een hele menukaart vol met whiskycocktails. Daniel weet, net als zijn personeel, veel af van whisky's en deelt graag zijn enthousiasme voor de goudgele drank. Het assortiment in de bar wordt geregeld vernieuwd en er staan whisky's van over de hele wereld. Hoe leuk is het om zelf een kijkje te nemen in zijn hippe bar? 

Zo win je een tegoedbon voor 2 personen

In samenwerking met Daniel mogen wij een hele toffe prijs weggeven, namelijk een tegoedbon voor 2 personen voor 20 euro op een datum naar keuze in februari of maart (uiteraard wel in overleg met Daniel, maar dat regelen wij voor je). Zo kun je rustig een hapje en drankje doen in zijn hippe bar! Wat moet je hiervoor doen? Twee dingen. Ga naar ons interview met Daniel, lees dat en beantwoord de volgende vraag: Van welke whisky's is Daniel een groot fan?
Als je het antwoord weet, laat je dat hieronder weten in de comments. En ten tweede: we zijn net live met Whisky Monkeys. We zouden het leuk vinden als je ergens op een (willekeurig) artikel op de website een leuke comment achterlaat, bijvoorbeeld wat je van dat artikel vindt, of je ook een bepaalde whisky gedronken hebt, of gewoon iets anders. Dat laten we aan jou! Dus samengevat:
  • Ga naar het interview met Daniel en kom te weten van welke whisky's hij zelf groot fan is. Laat dat hier in de comments achter, onder dit artikel
  • Geef een leuke comment op een ander artikel op Whisky Monkeys
  • Zorg ervoor dat je 18 jaar of ouder bent als je meedoet met deze prijsvraag. Er zal een leeftijdscheck plaatsvinden zodra jij gewonnen hebt en een reservering wilt maken. 

Wanneer wordt de uitslag bekendgemaakt?

Je kan meedoen tot en met het einde van de maand. De website is pas net live en om zoveel mogelijk mensen een kans te geven laten we de wedstijd dus even doorlopen. Begin februari maken we de uitslag bekend.

Volg ons op social media

Als je het leuk vindt, kun je Whisky Monkeys ook volgen op social media. We hebben FacebookTwitter en Instagram. Wij zullen regelmatig met updates komen over whisky's en diverse mensen in de industrie interviewen. Heb je onze nieuwe rubriek PROOST! al gezien? We interviewden Sheadon, een student Journalistiek, voor de eerste week. Ook hebben we een interview gehad met een heuse keeper of the quaich.  

POPULAIR NIEUWS