Zin in nieuwe whisky's? Spirits in the Sky keert terug in november

Nieuws
maandag, 14 oktober 2024 om 17:00
arran whisky review whisky monkeys 3
Op 9 en 10 november is het weer tijd voor een van de favoriete evenementen van whiskyliefhebbers: Spirits in the Sky 2024. Dit jaarlijkse festival belooft een weekend vol bijzondere whisky's, masterclasses en bekende merken.
Dit jaar vinden de festiviteiten plaats in het Thon Hotel EU in Brussel. Beide dagen openen de deuren om 12:30 uur en sluiten om respectievelijk 19:00 uur op zaterdag en 18:00 uur op zondag. Voor een ticketprijs van 30 euro hebben bezoekers toegang tot het evenement, inclusief vijf festivalmunten (zogenaamde 'diamonds') die kunnen worden ingewisseld om verschillende whisky’s en andere dranken te proeven zonder gelijk een hele fles te kopen.
Whisky Image
Whisky
EUR29.99
Op voorraad
Koop op bol.

Unieke masterclasses

Een van de hoogtepunten van Spirits in the Sky 2024 zijn de zorgvuldig samengestelde masterclasses. Dit jaar kunnen bezoekers deelnemen aan onder andere de Nikka Masterclass, waar het 90-jarig jubileum van deze iconische Japanse distilleerderij gevierd wordt. Deze sessie biedt de kans om exclusieve en zeldzame bottelingen van Nikka te proeven.
Daarnaast staat de Arran Masterclass op het programma, waarin de diversiteit van deze Schotse distilleerderij centraal staat. Hier krijgen deelnemers inzicht in de verschillende stijlen en smaken die Arran biedt.
Voor wie de horizon verder wil verbreden buiten whisky om, is er de Non Plus Ultra Agave masterclass, die zich richt op Mexicaanse agave-spiritualiën. Deze sessie biedt een kennismaking met zowel traditionele als moderne agave-dranken.

Grote namen van whisky's om te proeven

Naast de masterclasses maken prestigieuze merken hun opwachting op het evenement. Grote namen als Ardbeg, Glenmorangie en Holyrood Distillery behoren tot de namen die bezoekers de kans geven om ambachtelijke whisky's te ontdekken en proeven.
Spirits in the Sky 2024 nodigt iedereen uit om verantwoord te genieten, met proefbuisjes om whisky’s mee naar huis te nemen. Ook zijn er voordelige hotelprijzen beschikbaar voor wie van ver komt.
Ja, Nederlanders, jullie mogen naar België reizen.

POPULAIR NIEUWS