Wist je dat Loch Lomond al klaar is voor het WK rugby?

Rubrieken
dinsdag, 05 september 2023 om 15:00
rugby
Op 8 september begint het wereldkampioenschap rugby in Frankrijk. Sportliefhebbers kijken er naar uit hoe The All Blacks, Springbokken en The Thistle in actie zullen komen. Loch Lomond eert de nobele rugbysport met een aantal speciale Super League edities.
Bij Loch Lomond zijn ze dol op sport. Naast een partnerschap met de Schots Nationale voetbalcompetitie, trapt de Highland distilleerderij af met de nieuwste Super League rugby edities. Na een succesvolle samenwerking met de Wigan Warriors rugby club, breidt Loch Lomond het portfolio uit met nog tien nieuwe bottelingen.

Speciale godendrank voor de club

Speciaal voor Hull KR, Salford Red Devils, Hull FC, Warrington Wolves, Watsonian FC, Penguin International, Boroughmuir, Glasgow Academical club en Huddersfield Giants is er een godendrank in de kleuren van de club uitgebracht. Het zijn allemaal tien jaar oude single malt whisky’s met een fruitige smaak en een vleugje rook. Het alcoholpercentage is 46%. Ter ere van deze verenigingen zijn er tussen de 200 en 500 flessen uitgebracht.
De zesde rugby club waar Loch Lomond een ode aan heeft gebracht is de St Helens R.F.C. Het betreft een achttien jaar oude geturfde single malt afkomstig uit twee verschillende stills. Er zijn in totaal 150 flessen op de markt gebracht. Het wordt dus knap lastig om als fan van de Saints een flesje van je favoriete rugbyclub te bemachtigen.
Als je voetbal een leuker spelletje vindt dan rugby, is er ook nog een serie voor de Schotse voetbalfan. Cowdenbeath FC, Peterhead FC, Dundee FC, Livingston FC, Aberdeen FC, St. Johnstone FC, Kelty Hearts en AYR United hebben ook een eigen Loch Lomond club editie gekregen. Twee clubs, Aberdeen FC en Kelty Hearts, hebben er zelfs meerdere.
De rugby fans die een glas Loch Lomond wel kunnen waarderen, zullen helaas wel een fles in Groot-Brittannië moeten ophalen. Deze flessen zijn niet in Nederland, maar alleen in het Verenigd Koninkrijk te krijgen. Wat ons betreft kan het WK rugby in Frankrijk beginnen. We schenken wel een andere lekkere dram in.
Foto: Pexels

POPULAIR NIEUWS