Gall & Gall verkoopt dit weekend weer één whiskymerk tegen aantrekkelijke prijs

Nieuws
vrijdag, 02 augustus 2024 om 7:00
glenmorangie cadboll estate single malt whisky
Glenmorangie lanceert 5 augustus de vernieuwde whisky van de Original expressie. Wie de oude nog bij Gall & Gall online wil bestellen, heeft helaas pech gehad. Deze is reeds uitverkocht, maar de winkel stunt dit weekend met een hoop andere Glenmorangie flessen.
Gall & Gall stunt de laatste tijd met een hoop whiskymerken voor slechts een paar dagen, als weekenddeal. Dat is nu ook het geval met Glenmorangie. Zo is de Grand Vintage fles op de kop te tikken voor iets minder dan 750 euro en zijn ook de Signet en andere expressies voordeliger aan te schaffen.

Welke Glenmorangie whisky’s zijn er in de aanbieding?

We maken een overzicht van alle whiskyflessen die momenteel meedoen:
De Original die over drie dagen vernieuwd wordt naar een expressie die twee jaar ouder is, is dus online uitverkocht. Het kan wel zo zijn dat je deze nog fysiek in een van de winkels kunt vinden. En anders is die fles hier ook in de aanbieding. 

Wachten op de Tale of-expressie van Glenmorangie

Ondertussen kijken we uit naar de nieuwe Tale of-expressie die Glenmorangie ook ieder jaar uitbrengt. Afgelopen jaar was dat A Tale of Tokyo. In onze recensie schreven wij onder meer het volgende:
' De licht amberkleurige dram komt compleet anders dan A Tale of the Forest binnen. De vorige expressie verraste met een vleugje turf in de neus, maar A Tale of Tokyo is erg netjes. Een zoet aroma van sandelhoutachtig wierook kietelt je neusvleugels een beetje met hints van vanille en karamel. Deze maken daarna plaats voor sinaasappel, een klein ondeugend pepertje en een paar bloemige tonen.'
Wat is jouw favoriete Glenmorangie whisky?
Whisky Almanak Image
Whisky Almanak
EUR17.5
Op voorraad
Koop op bol.

POPULAIR NIEUWS