Update - Eerste tickets voor Whisky Festival Noord Nederland al uitverkocht

Nieuws
zondag, 05 februari 2023 om 11:00
groningen
Nog even en dan is het weer zover: het whisky festival in Noord-Nederland. Lekker whisky proeven in Groningen. De kaartverkoop is begonnen en sommige tickets zijn al uitverkocht. Dus wil je naar het mooie 050? Dan zal je toch echt een kaartje moeten kopen.

Update

Het diner voor het Whisky Festival Noord Nederland is uitverkocht. Zo is te lezen op het officiële Instagramaccount van het festival. 'Wel zijn er nog plekken bij de Lunch, deze kleinere uitgave is nog steeds super lekker (2 gangen whisky minder).' Deze lunch wordt verzorgd door Henrice en is volgens de organisatie van het festival een must.

Oorspronkelijke bericht

Nee, dit is geen advertentie. De roots van ondergetekende liggen in Groningen. Ondanks dat Whisky Monkeys in Amsterdam zit gevestigd voelt Groningen toch altijd als thuiskomen. Dus een whiskyfestival in Groningen is stiekem best leuk. Het is één van de grootste festivals van het land en ook één die lang duurt. Drie dagen lang duurt het whisky festival van Noord-Nederland, dat is niet mis.

Wanneer is het Whisky Festival Noord Nederland?

De data om in je agenda te zetten zijn 24, 25 en 26 maart. Er staat echt van alles op de agenda in Groningen zoals je hier kunt zien. De optie ‘vrijdagavond + dramtime deluxe talisker’ , een proeverij gepresenteerd door Herman van der Meij, is in ieder geval al uitverkocht. Andere kaarten en tastings zijn nog wel verkrijgbaar.

Heel bijzonder ticket te koop

Overigens is er ook een heel bijzonder ticket te koop voor het whisky festival Noord-Nederland, namelijk de zogeheten Bob ticket. Dit is een ticket voor de vrijdagavond die de reguliere prijs kent van 48,02 euro. Het ticket is speciaal bedoeld voor mensen die de Bob zijn en dus moeten rijden. De website meldt het volgende: ‘BOB kaarten zijn speciaal bedoeld voor chauffeurs van een groep, dus alleen voor de mensen die helemaal niet drinken.
De kaarten kosten de volle mep, maar als de BOB zich aan het eind van de sessie meldt voor een alcohol controle en hij heeft niet gedronken, dan kan de BOB die dat wil de BOB kaart aan de kassa inleveren en € 25,00 retour krijgen.’

Vergeet niet een hotel te boeken

Mocht je naar het whisky festival Noord-Nederland gaan, overweeg dan wellicht om een hotel te boeken. Er is niets mis mee om nog even extra van de stad Groningen te genieten. Slainte mhath!

POPULAIR NIEUWS