Win een rondleiding bij een Nederlandse distilleerderij

Nieuws
vrijdag, 06 januari 2023 om 11:00
wieke2
Welkom bij Whisky Monkeys! Het eerste journalistieke whiskyplatform van Nederland met tips, leuke verhalen, interviews, maar vooral mooie én unieke whisky content. Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. En daarvoor willen we je het liefst meteen belonen. Hoe? Door jou te trakteren op een toffe rondleiding, ergens in Nederland zodat jij ziet waar whisky vandaan komt. 

Welke prijs kun je winnen?

In samenwerking met Wieke Distillers mogen wij een hele toffe prijs weggeven, namelijk een rondleiding voor 2 personen (+extra verrassing!) op een datum in een weekend naar keuze in februari, maart of april (uiteraard wel in overleg met Wieke Distillers, maar dat regelen wij voor je) in Ommelanderwijk.  Wat moet je hiervoor doen? Twee dingen. Ga naar ons interview met Wieke Distillers en beantwoord de volgende vraag: Hoe heet de whisky die Wieke Distillers op de markt gaat brengen?
Als je het antwoord weet, laat je dat hieronder weten in de comments. En ten tweede: we zijn net live met Whisky Monkeys. We zouden het leuk vinden als je ergens op een (willekeurig) artikel op de website een leuke comment achterlaat, bijvoorbeeld wat je van dat artikel vindt, of je ook een bepaalde whisky gedronken hebt, of gewoon iets anders. Dat laten we aan jou! Dus samengevat moet je twee dingen doen:
  • Ga naar het interview met Wieke Distillers en ontdek welke whisky er in de toekomst uitgebracht gaat worden. Laat dat hier in de comments achter, dus onder dit artikel.
  • Geef tenminste nog een (extra) leuke comment op nog een ander artikel hier op Whisky Monkeys.
  • Zorg ervoor dat je 18 jaar of ouder bent als je meedoet met deze prijsvraag. Er zal een leeftijdscheck plaatsvinden zodra jij gewonnen hebt en een reservering wilt maken voor de rondleiding. 

Hoe vind jij Whisky Monkeys?

Zoals je wellicht gezien hebt, staan er allemaal leuke artikelen op deze website. We zijn net live en daarom zijn wij benieuwd hoe je alles vindt. We zouden het leuk vinden als je op een paar artikelen zou willen reageren en vertellen hoe je het artikel vindt, wat jouw ervaring is et cetera. Ook tips voor andere vormen van content zijn welkom!

Wanneer wordt de uitslag bekendgemaakt?

Om iedereen een zo eerlijk mogelijke kans te geven, geven we jullie een maand de tijd om mee te doen aan deze prijsvraag. Vergeet dus vooral niet rechtsboven om je te registreren. We waarderen het als je een Whisky Monkey wordt en je enthousiasme voor whisky met ons, maar vooral met anderen deelt!
Houd Whisky Monkeys de komende dagen in de gaten, want we zetten een week lang elke dag een hele toffe prijsvraag online!
Heb jij een toffe whisky gerelateerde prijs voor ons om weg te geven? Neem dan contact met ons op via [email protected].

POPULAIR NIEUWS