Whisky Monkeys introduceert nieuwe rubriek: Vraag Maak Raak!

Nieuws
vrijdag, 24 februari 2023 om 13:00
whiskey glas
Lieve Whisky Monkey lezers. We willen jullie graag laten weten dat de rubriek PROOST! niet meer op wekelijkse basis doorgaat, zoals we de afgelopen zeven weken gedaan hebben. Het is knap lastig om elke week weer een jongere te vinden die whisky drinkt en tijd heeft om geïnterviewd te worden. Maar niet getreurd! We komen met een nieuwe rubriek!

Vraag Maar Raak!

De rubriek blijft gewoon tussen de interviews staan en we zullen op whiskyfestivals mensen aanspreken of ze op Whisky Monkeys willen, dus dan kunnen we dat gewoon voortzetten in de toekomst en publiceren wanneer we willen. Lang leve het internet! Toch willen we jullie wel graag een wekelijkse rubriek brengen op vrijdag en daarom komen we straks met iets nieuws: Vraag Maar Raak!
In deze rubriek zullen we een aantal redactieleden een vraag voorleggen die te maken heeft met – hoe kan het ook anders – whisky. Iedereen heeft andere gedachten en ervaringen en zo gaan we het gesprek met elkaar aan over whisky. Hopelijk prikkelt dit jullie om daarna zelf in de reacties onder de vraag van de week jullie eigen antwoord te geven.

Een leuke vraag straks!

Deze nieuwe rubriek zullen we elke vrijdag om drie uur ’s middags plaatsen, zodat jullie elke dag van ons een rubriek om drie uur krijgen. Om alvast een beetje te teasen: de vraag morgen wordt: ‘Wat is jouw mooiste whisky-herinnering?’
En die hebben we allemaal wel niet waar? Dan hebben we het niet over toen je jong was en whisky dronk alsof het cola was of je het niet lekker vond. Nee, we hebben het over prachtige herinneringen! We kunnen alvast verklappen dat de redactie er wel een paar heeft, waaronder zelfs een heus liefdesverhaal!
Wist je dat we allerlei toffe prijsvragen hebben lopen? Je hoeft alleen maar op artikelen te reageren om kans te maken. 

POPULAIR NIEUWS