Whisky Monkeys introduceert nieuwe rubriek: Whisky Madness

Nieuws
zondag, 08 januari 2023 om 14:00
whisky madness
Het is tijd voor een nieuwe rubriek: Whisky Madness! In deze rubriek leggen we je (te) gekke producten voor die we op het wondere web van internet gespot hebben. Waarom? Alles is whisky! En er bestaan kennelijk hele leuke, maar ook bizarre whiskyproducten.
Whisky is in eerste instantie natuurlijk een drankje. En daar ken jij de naam waarschijnlijk van. Of je de sterke drank wel of niet drinkt, het is net zoiets als Frans Bauer. Je hoeft de naam niet écht te kennen, maar je hebt er wel van gehoord. Zoals we al eerder zeiden is whisky zoveel meer dan dit drankje. Achter elke whisky schuilt een verhaal. Sommige flessen hebben complete oorlogen of andere ellende overleefd . En dan zijn er nog de whiskygebruikers, mensen die vaak spannende of humoristische verhalen beleven of beleefd hebben aan de goudgele drank.  

Allerlei whisky merchandise te ontdekken

Los van deze verhalen is er nog zoveel meer moois om te ontdekken. Het hele internet staat vol met whiskyproducten die te koop zijn. Er is een complete wereld van whisky merchandise! Dat is toch tof?! Je kunt bijvoorbeeld in een trui lopen met een grote fles whisky erop, je voeten er aan afvegen (een deurmat) en zo zijn er nog heel veel creatievere uitingen van whisky. Wist je dat er whiskyzeep is en er zelfs whiskybruisballen bestaan? Nee, helaas, je gaat niet in een bad liggen met échte whisky. Dat is nog net even een brug te ver.
Wat we je willen vertellen: er is van alles! Alles is whisky. Wij zullen voortaan iedere zondag om drie uur ’s middags hier op Whisky Monkeys een selectie brengen van drie bizarre of juist hele leuke whiskyproducten om eventueel aan te schaffen. Die keuze laten we uiteraard aan jou.
We zullen in ieder geval met plezier delen wat we zijn tegengekomen. Vandaag trappen we af met in ieder geval een whiskyhondenspeeltje

POPULAIR NIEUWS