Reminder: Laatste kans om mee te doen aan twee prijsvragen

Nieuws
dinsdag, 28 februari 2023 om 18:30
casino
Het is 28 februari en dat betekent dat twee van onze prijsvragen bijna ten einde lopen. Vanavond is je laatste kans om mee te de doen aan de prijsvraag Win het kleine boek-whiskycadeauboek en Win een uniek Veldman Stokerij shirt en een Glencairn glas! Dus grijp je kans!

Toffe prijzen winnen!

Op Valentijnsdag publiceerden we deze prijsvraag om jullie een cadeautje te kunnen geven. Geheel vanuit het hart. Want we hebben deze actie zelf opgezet. Je maakt dus kans om twee keer dit kleine lieve whisky-boekje te winnen. Is het echt zo’n klein boekje? Jazeker! Dus wat dat betreft doet het boekje zijn naam eer aan. Je kan het zo in de binnenkant van je jas meenemen.
Het boek is geschreven door Tom Hay en bevat allemaal leuke whisky-feitjes, ideaal dus als je nog iets meer wilt leren over de godendrank. Mocht je het boekje zelf willen kopen, kan dat ook. De prijs is slechts zeven euro

Waar gaat het kleine boek Whisky over?

De omschrijving op bol.com luidt als volgt:
‘Scotch of Irish? Bourbon of Rye? Hoe je je whisky ook drinkt, dit boek is een meesterlijke mix van geschiedenis, terminologie, tips en grapjes. Daarbij een heleboel recepten passend bij elk denkbare whiskyliefhebber - van klassieke cocktails tot fudge gemaakt met Scotch en zelfs glazuur met rokerige Bourbon. Dit kleine boekje is zo divers dat je alleen maar meer waardering voor die geweldige whisky zult krijgen.’
Bekijk hier nog even hoe je kans maakt om te winnen.

Veldman Stokerij shirt en een Glencairn glas!

De tweede prijsvraag die bijna afloopt is dus die van Veldman. In samenwerking met Veldman Stokerij kun jij een tof goodiepakket met een shirt en een Glencairn glas winnen! Lees hier nog even na wat je daarvoor moet doen. 

Nog een prijsvraag bijna ten einde

Verder loopt er momenteel nog een andere prijsvraag waarbij we in samenwerking met Cheflix twee keer een jaarabonnement mogen weggeven voor Cheflix.
Hierop staat een leuke whisky-masterclass, die je overigens gratis krijgt als je momenteel een The Glenlivet koopt. Maar je kan ook heel eenvoudig een proefabonnement nemen van twee weken (wel op tijd opzeggen als je dit niet langer dan die periode wenst te gebruiken) en ook de masterclass volgen.
Houd verder Whisky Monkeys in de gaten, want ook in maart zullen we weer een paar leuke prijzen weggeven.

POPULAIR NIEUWS