Whiskykalender op Whisky Monkeys geüpdatet met nog meer whiskyfestivals

Nieuws
maandag, 20 februari 2023 om 11:00
festival foto
Lieve lezers, we hebben de data op onze whiskykalender aangevuld met meer mogelijkheden. Een whiskyfestival is de perfecte gelegenheid om leuke mensen te ontmoeten en nieuwe whisky’s te proberen. Echt een aanrader!
Toen Whisky Monkeys op 6 januari live ging, hadden we een whiskyfestivalkalender live gezet met enkel de data tot en met juni dit jaar. Hé het is gezond om een beetje in het hier en nu te leven, maar het is natuurlijk ook leuk om naar dingen uit te kijken. Bovendien moet je soms snel zijn, want sommige (early bird of VIP)tickets zijn nu al uitverkocht van bepaalde festivals. Dus mocht je ergens naartoe willen, check dan vooral even onze agenda.

Whiskyfestivals zijn sfeervol

Er is net een heel groot whiskyfestival geweest in Alkmaar. Maar gelukkig zijn er dus nog veel meer whiskyfestivals, soms groot, soms kleinschalig. Bezoek er eens eentje, want het is hartstikke gezellig! Zo zullen de kleinschaligere whiskyfestivals in Driebergen en Twente bijvoorbeeld die in maart op de planning staan, echt niet onderdoen qua sfeer.
Afgelopen week werd bekend dat de early bird-tickets te koop zijn van WTF. Nee niet, what the fuck, maar Whisky Tasting Festival. Early bird zegt het eigenlijk al: de vroege vogels profiteren. Een early bird ticket is namelijk altijd goedkoper dan de reguliere ticketprijs én gaat ook iets eerder in de verkoop. Dus mocht jij al precies weten waar je heen wilt dit jaar, is het goed hier bij stil te staan. Al is het niet zo dat elk whiskyfestival early bird tickets te koop heeft.

Tips voor een whiskyfestival

En dan zijn er uiteraard nog tips voor als je naar een whiskyfestival gaat. De meest belangrijke is natuurlijk om je niet klem te zuipen. Het is geen drankfestijn, maar meer bedoeld om te genieten. Wij hebben de belangrijkste tips voor op een rij gezet.
Slainte mhath!