Oproep: mensen gezocht voor interview-rubriek PROOST!

Nieuws
donderdag, 26 januari 2023 om 9:00
interview
Hulptroepen ingeschakeld: mensen gezocht voor interview-rubriek! Ken of ben jij iemand die weleens whisky drinkt? Dan zoeken wij misschien jou! Graag komen we in contact met mensen voor onze PROOST-rubriek. Elke vrijdag interviewen we een jongere die we vragen naar zijn of haar (we missen nog dames, waar zijn jullie?!) whisky ‘gedrag’.
Op 6 januari gingen we live met deze website, dat was op een vrijdag. We lieten jullie weten dat we elke dag met een rubriek zouden komen die dan elke week terugkeert. Inmiddels hebben twee rubrieken even tikkertje gespeeld en van dag omgedraaid, maar verder is het plan nog steeds hetzelfde. Elke dag een rubriek om drie uur ’s middags op de website.
De indeling is als volgt:

 Mensen gezocht voor interview-rubriek

Zes van deze rubrieken kunnen we zonder jullie. Maar voor de PROOST-rubriek waarbij we jongeren het hemd van het lijf vragen hebben we toch écht jullie nodig. We hebben nu nog twee interviews op de plank liggen en daarna is het vat leeg. Dus help ons.
Ken jij iemand die whisky drinkt (het hoeft echt niet veel of vaak te zijn) en vindt diegene het leuk om geïnterviewd te worden? Neem dan contact met ons op. Als jij diegene zelf bent, is dat ook helemaal goed natuurlijk! Je kan ons benaderen via [email protected]

Iedereen welkom op Whisky Monkeys

Wij vinden het hartstikke leuk om mensen te leren kennen en vooral over een gemeenschappelijke hobby en interesse te praten. Voel je dan ook niet geïntimideerd als je iets niet weet. Zoals Ronald Anneveldt een keer tegen ons zei: Als jij weet wat je lekker vindt, is dat toch helemaal prima? We willen vooral het lekker laagdrempelig houden hier op Whisky Monkeys zodat iedereen zich thuisvoelt die weleens kan genieten van een godendrankje!
Wij vinden het hartstikke leuk om mensen te leren kennen en vooral over een gemeenschappelijke hobby en interesse te praten. Oh last but not least, omdat deze interviews zo laagdrempelig zijn, nemen we de PROOST-rubriek gewoon online af. We hebben er een paar in real life gedaan, maar dat hoeft echt niet. Dus eigenlijk is het ook nog eens heel makkelijk uit te voeren.

Dus waar wacht je op? Wij wachten op jou :-)
Wist je dat Topdrinks fijne whisky's te koop heeft?

POPULAIR NIEUWS