Prijswinnaars bekend van prijzenfestijn van januari

Nieuws
woensdag, 01 februari 2023 om 9:15
happy
Het is 1 februari en dat betekent dat we de prijswinnaars bekend gaan maken van alle toffe prijzen die je in januari kon winnen. Lees gauw verder!
Op 6 januari lanceerden we Whisky Monkeys. Om jullie te informeren en enthousiasmeren over whisky. We vierden dit onder meer met hele coole prijsvragen (dank aan al deze geweldige partijen!).

Wat kon je allemaal winnen?

We zetten alle prijsvragen nog even op een rij met wat je kon winnen en wat je daarvoor moest doen. Meestal ging het om een paar leuke reacties op de website achterlaten.

Winnaars zijn bekend!

En dan is nu het moment van de waarheid. Wie hebben er allemaal gewonnen?
  • Winnaar van de rondleiding bij Wieke Distillers: Mariatje50.
    Het goede antwoord was Numero 13. 
  • Winnaar van de tegoedbon bij de J.D. William’s Whisky Bar: dromerin.
    Het goede antwoord was single casks en sherry vaten.
  • Winnaar van de unieke prijs van Vossenberg Distillery: MarcoVerhagen
  • Winnaars van de scheurkalenders van Friso Gosliga: Rob1963,  hernieuw, sietsebij, Maaike, DuncanB, Nanda en TheChief .
    Het goede antwoord was bier. 
  • Winnaar van de festivaltickets voor het Whisky Weekend Twente: gerrit57.
    Het goede antwoord was al dan niet in andere woorden: 'Het eerste wat je moet doen is tien minuten rondlopen. Ga naar alle standjes en kijk op je lijstje welke je interessant vindt en je niet kent. Zo kun je in de tweede ronde gericht proeven en whisky’s drinken waar jij belangstelling in hebt.’
  • Winnaar van de twee whiskyboeken: fan
  • Winnaar van de festivaltickets voor het whiskyfestival in Driebergen: Ger.
    Het goede antwoord was: Antropia! Cultuur- en congrescentrum. 
Heb jij een prijs gewonnen? Stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld graag welke prijs je gewonnen hebt en het liefst meteen met geboortedatum erbij (voor de festivaltickets, whiskybar, Wieke en de Vossenberg-prijs). Mochten we niets horen, nemen we zelf ergens in de loop van de week contact met je op. 

Volg ons op social media

Iedereen ontzettend bedankt voor het reageren op de prijsvragen!We zouden we het leuk vinden als je ons volgt op social media. Wij zijn actief op FacebookTwitter en Instagram en proberen jullie up to date te houden met zoveel mogelijk leuke whiskycontent. Wat vind jij tot dusver van Whisky Monkeys? Heb je nog tips voor ons? Laat het ons vooral weten en bedankt voor jullie enthousiasme tot zover. 

Meer prijzen winnen?

Of we meer prijsvragen gaan weggeven hangt af van andere partijen. Al weten we al wel dat we binnenkort weer een leuke actie hebben in samenwerking met Veldman Stokerij. Dus houd Whisky Monkeys vooral in de gaten!

Samenwerken?

Ben jij een partij die in de whiskybranche zit en heb je een leuke prijsvraag voor ons of wil je iets in de spotlight zetten? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected]

POPULAIR NIEUWS