Dit zijn de best bekeken artikelen op Whisky Monkeys – januari 2023

Nieuws
woensdag, 01 februari 2023 om 17:00
whiskymonkeys square
De tijd vliegt, zo cliché, maar waar! Ineens is het februari, de eerste dag waarop Dry January voorbij is. Zo’n 3,5 week geleden lanceerden we uit passie voor whisky (en journalistiek) Whisky Monkeys en we gaan mede dankzij jullie als een speer. Super bedankt!
Voor degenen die nu pas voor het eerst inloggen: welkom! Het was een maand waarin we veel prijsvragen hadden lopen en ook met meerdere Nederlandse partijen in gesprek zijn geweest in diverse interviews. Dat is flink door jullie bekeken, waarvoor dank! Dit zijn de tien best bekeken artikelen in de maand januari.

Best bekeken artikelen

10.  Win een kaart met daarop alle Nederlandse distilleerderijen
Peter van Stichting Dutch Whiskyteers heeft zelf een kaart gemaakt met daarop alle Nederlandse distilleerderijen. En dat zijn er nogal wat! Deze kaart konden jullie winnen.  
De winnaar hiervan is inmiddels ook bekendgemaakt
9. Friso Gosliga drinkt nog steeds uit een fles Oban van 25 jaar geleden
We spraken met Friso Gosliga die een scheurkalender gemaakt heeft: Whisky van gerst tot glas. Het bleek een heel leuk interview te zijn, helemaal toen bleek dat hij nog een 25-jaar oude Oban-fles heeft staan.
8. Win te gekke prijzen en maak de hele maand nog kans!
Omdat we de website Whisky Monkeys hebben gelanceerd wilden we dit feestje samen met jullie vieren en daarom hadden we voor de hele maand toffe whiskyprijzen geregeld. Wij vonden dat leuk om te regelen en jullie hebben massaal naar de prijsvragen gekeken. Leuk!
7. Win twee gratis tickets voor het whiskyfestival Whisky Weekend Twente
Eén van die prijzen die enorm in de smaak viel was het whiskyfestival in Twente. Jullie maakten kans om twee tickets te winnen. We wensen degene die gewonnen heeft alvast veel plezier!
6. Wullie Macmorland over alcoholvrije whisky: ‘Het is niet te zuipen!’
Whisky met of zonder alcohol? Daar zijn de meningen over verdeeld. Het was Dry January en tevens vroegen we ons af of er op het whiskyfestival in Alkmaar straks alcholvrije whisky is. Nee. Wullie Macmorland vindt het niet lekker, maar vooral veel te duur. 
5. Win een rondleiding bij een Nederlandse distilleerderij
Hoe kan het anders dat ook hier weer een prijsvraag staat? Jullie maakten kans op een hele gave rondleiding bij Wieke Distillers. Wij wensen diegene veel plezier!
4. De liefde voor de Dutch Whiskyteers hield de Dutch whiskyteers letterlijk in leven
Eén partij die zich hard maakt voor Nederlandse distilleerderijen is Stichting Dutch Whiskyteers. Het interview is door jullie massaal gelezen, leuk!
3. Henri Goossen wil een hartstikke goed whiskyfestival neerzetten
En dan zijn we aangekomen bij de top 3. Op de derde plek vinden we een interview met Henri Goossen, ook bekend als whiskyteacher. Jullie kijken massaal uit naar zijn festival!
2. Whiskyfans opgelet: unieke prijs te winnen van Nederlandse distilleerderij!
In samenwerking met Wilco Reefman van Vossenberg Distillery maakten jullie kans op een hele gave prijs. We hebben niet gezegd wat het was, maar jullie hebben er wel massaal op gereageerd! 
1. Komt Wieke straks met de perfecte Nederlandse whisky?
Het best bekeken artikel op Whisky Monkeys in januari was ons interview met Wieke Distillers. Leuk dat jullie dit tof vonden. Zelf vonden wij het ook erg leuk om langs te gaan bij deze drie mannen! 

Op naar februari!

En dan gaan we nu in volle vaart door in februari. We hebben niet weer zo'n mega prijzenfestijn als in januari, maar zullen wel veel content voor jullie blijven produceren. Laat ons vooral in de reacties hieronder weten wat jij graag zou willen zien deze maand op de website!

POPULAIR NIEUWS