Best bekeken artikelen op Whisky Monkeys (juni 2024)

Best of
donderdag, 04 juli 2024 om 16:00
whiskymonkeys square
Met de maand juni achter de rug, kijken we terug op een bijzonder drukke en succesvolle periode voor Whisky Monkeys. We hebben een nieuw bezoekersrecord gevestigd met maar liefst 42.000 unieke bezoekers en 135.000 pageviews.
Daarnaast hebben we een prijsvraag geïntroduceerd waarin we subtiel aankondigden voor het eerst standhouder te worden. Ook hebben we onze eerste whisky-cocktail getest en besproken: ‘Law & Order’ in Amsterdam.
Qua evenementen waren we aanwezig bij nieuwe releases van Nc’nean, Jack Daniel’s, en Clonakilty, en we genoten van het Whisky in het Fort festival, waar we een geweldige quiz deden bij de stand van Horstman.
Nu is het tijd om de vijf best bekeken artikelen van juni 2024 te onthullen.

5. Loopt dit Nederlands whiskyproject gevaar na faillissement?

Er is vervelend nieuws uit het noorden van het land gekomen. De Graanrepubliek in Groningen heeft namelijk faillissement aangevraagd, wat betekent dat ook de Nederlandse whisky distilleerderij Dollard Whisky gevaar loopt.
De toekomst van deze distilleerderij is onzeker nu Coöperatie De Graanrepubliek uitstel van betaling en vervolgens faillissement heeft aangevraagd vanwege financiële problemen die zijn ontstaan tijdens de coronaperiode. Lees verder via de link om te ontdekken hoe dit invloed kan hebben op Dollard Whisky.

4. Deze Nederlandse distilleerderij voegt nieuwe single cask whisky’s toe aan assortiment

Heb je nog wat vakantiegeld over? Dan is het wellicht een goed idee om een fles van De Moutmolen aan te schaffen. Deze opkomende Nederlandse distilleerderij heeft nieuwe single cask whisky’s aan haar assortiment toegevoegd, in samenwerking met de onafhankelijke bottelaar 3006 Whisky.
Onze Whisky Monkey Jan-Marc was met name onder de indruk van Hemel & Hellevuur Cask 19031 zoals in de review te lezen is. Ontdek welke nieuwe flessen nu beschikbaar zijn en waarom ze zo bijzonder zijn.

3. Uniek whiskyglas om te winnen: glas afkomstig van meest noordelijke distilleerderij

Wat hebben whisky en het noorderlicht met elkaar gemeen? Beide kunnen je behoorlijk imponeren! En dat bleek ook uit onze prijsvraag. In samenwerking met Hogshead Imports mochten we twee unieke whiskyglazen weggeven, afkomstig van de Aurora Spirit Distillery, de meest noordelijke distilleerderij ter wereld.
Inmiddels hebben we de gelukkige winnaars van het glas bekendgemaakt. Nogmaals gefeliciteerd met jullie prijs!

2. Zijn dit de 25 best verkopende whisky's in Nederland?

Wat zijn de best verkochte whisky’s in Nederland? We geven je een overzicht van de top 25 meest verkochte whisky’s bij Gall & Gall. Er staat van alles in de lijst van betaalbare opties zoals Glen Talloch en The Famous Grouse tot de geliefde Glenfiddich 12 Years.
Deze lijst is ideaal voor zowel beginners als ervaren drinkers, of om iemand cadeau te geven. Lees verder om te zien welke whisky’s het populairst zijn en waarom.

1. Koopjes bij Gall

De artikelen over koopjes bij Gall & Gall trokken deze maand de meeste aandacht. Gall & Gall stuntte met Japanse whisky’s, whisky cadeaupakketten en meer, wat enorm populair bleek onder onze lezers. Of je nu op zoek was naar een speciale fles voor jezelf of een cadeau voor iemand anders, Gall & Gall had deze maand geweldige aanbiedingen die je niet wilde missen.
Juni was een maand vol hoogtepunten en interessante ontwikkelingen in de whiskywereld. We kijken ernaar uit om ook in juli weer veel moois met jullie te delen. Blijf ons volgen voor de laatste nieuwtjes, recensies en exclusieve acties!

POPULAIR NIEUWS